Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Tavoline bashke me 6 karrike per zyre ose shtepi Individ privat

6 muaj më parë   Mobilje & Pajisje   Durrës   201 views

630 €

  • tavoline-bashke-me-6-karrike-per-zyre-ose-shtepi-big-0
  • tavoline-bashke-me-6-karrike-per-zyre-ose-shtepi-big-1
  • tavoline-bashke-me-6-karrike-per-zyre-ose-shtepi-big-2
  • tavoline-bashke-me-6-karrike-per-zyre-ose-shtepi-big-3
  • tavoline-bashke-me-6-karrike-per-zyre-ose-shtepi-big-4
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 630 € I negociueshëm

Tavoline bashke me 6 karrike per zyre ose shtepi, te punuara me enje dru special italian, dhe karrike moderne, cmimi 630 Euro te gjitha

Detaje shtese

Gjendja E Re