Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Dhomë gjumi rrethore me telekomandë Individ privat

4 muaj më parë   Mobilje & Pajisje   Tirana   76 views

1 000 €

  • dhome-gjumi-rrethore-me-telekomande-big-0
  • dhome-gjumi-rrethore-me-telekomande-big-1
Vendndodhja: Tirana
Çmimi: 1 000 €

Shitet dhomë gjumi shumë moderne komode dhe krejt e veçantë me krevat rrumbullak që rrotullohet me telekomandë. Ngjyrë vishnje. Dhoma ka një kokë krevati ovale me vend të.posaçem për tv dhe tre dhoma frigoriferike të inkorporuara. Paisur me ndiçim anësor. Po ashtu edhe një mobilje me sirtarë shumë praktike me pasqyrë. Në çmim edhe dysheku dhe mbulesa e krevatit në madhësinë e tij. Vlera reale shumë më e lartë se çmimi që shitet. Çmimi i shitjes 1000 Euro.

Fjalet Kyçe:

dhome dhomegjumi