Kush Jemi


RRETH NESH

Qëllimi i OKAZIONE.COM është ofrimi i një hapsire online të aksesueshme mjaft lehtë me një navigim të shpejtë duke i ofruar kështu vizitorëve shqiptarë e të huaj, të shesin, blejnë, shkëmbejnë shërbime e produkte, të gjejnë punë e gjithçka tjetër që u nevojitet shpejt dhe sigurt.

OKAZIONE.COM ka gjithashtu dhe një hapsirë të veçantë për biznesin tuaj, duke mundësuar reklamimin e shërbimeve dhe produkteve në kohë reale dhe në mënyrën që ju përshtatet më së miri.

Për ta bërë eksperiencën tuaj më të lehtë, këtu do të gjeni edhe rregullat, kushtet dhe manualin e përdorimit. - KLIKO PËR TË AKSESUAR RREGULLAT, KUSHTET DHE MANUALIN E PËRDORIMIT -

 

Çdo ditë mundohemi të përmirësojmë shërbimin tonë në OKAZIONE.COM, kështu që të gjitha sugjerimet janë mëse të mirëpritura nga stafi ynë.

 

Ju falenderojmë që jeni pjesë e jona dhe ju urojmë navigim të suksesshëm!