Pyetje Te Shpeshta


Disa nga pyetjet me të shpeshta qe mund te ju lindin duke naviguar ne OKAZIONE.COM

Si mund të vendos një njoftim?

Vërtet shumë e lehtë të vendosni një njoftim: klikoni në butonin "Krijo Njoftim" sipër djathtas.

Sa kushton për të reklamuar nje njoftim te ri?

Publikimi është 100% falas në të gjithë webfaqen.

Nëse postoj një reklamë, a do të marr ndonjë postë elektronike të padëshiruar?

Absolutisht jo sepse adresa juaj e emailit nuk është e dukshme në faqen e internetit.

Sa kohë do të mbetet njoftimi im në OKAZIONE.COM?

Në përgjithësi, një njoftim çaktivizohet automatikisht nga faqja e OKAZIONE.COM pas 3 muajsh. Ju do të merrni një email një javë para dites se çaktivizimit dhe një tjetër në ditën e çaktivizimit. 

Unë e shita sendin. Si mund ta fshij njoftimin tim?

Pasi produkti juaj të shitet ose jepet me qira, identifikohuni në llogarinë tuaj për të hequr njoftimin tuaj.