Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Tavolina me ngrohje Individ privat

7 muaj më parë   Mobilje & Pajisje   Tirana   173 views

150 €

  • tavolina-me-ngrohje-big-0
  • tavolina-me-ngrohje-big-1
Vendndodhja: Tirana
Çmimi: 150 €

Per bizneset tuaja ne kete periudh ju vjen ne ndihm produkti me inovativ tavolinat me ngrohje zgjidhje ideale per lidhet e reja dhe te ftotin qe po vjen me nje konsum ideal prej 1.3kw per ore gjeni zgjidhjen per sistemin tuaj te ngrohjes per lokalet tuaja.