Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Shitet nje divan i ri per zyre, bashke me tavolinen e mesit Individ privat

6 muaj më parë   Mobilje & Pajisje   Durrës   310 views

250 €

  • shitet-nje-divan-i-ri-per-zyre-bashke-me-tavolinen-e-mesit-big-0
  • shitet-nje-divan-i-ri-per-zyre-bashke-me-tavolinen-e-mesit-big-1
  • shitet-nje-divan-i-ri-per-zyre-bashke-me-tavolinen-e-mesit-big-2
  • shitet-nje-divan-i-ri-per-zyre-bashke-me-tavolinen-e-mesit-big-3
  • shitet-nje-divan-i-ri-per-zyre-bashke-me-tavolinen-e-mesit-big-4
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 250 € I negociueshëm

Shitet nje divan i perdorur fare pak dite, per zyre, bashke me jastiqet dhe tavolinen e mesit, cmimi 250 Eu