Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

OKAZION$$$TRAPAN MAPRTAPIK DEWALT$$$

7 muaj më parë   Mobilje & Pajisje   Korçë   112 views

320 €

  • okaziontrapan-maprtapik-dewalt-big-0
Vendndodhja: Korçë
Çmimi: 320 €

Shitet 1 trapan dhe nj matrpik me bareri dewlat profesionale ne gjendje shum t mire pune
Trapnet kane 3 bateri
2 jan 5 amper
1 eshte 3amper

Detaje shtese

Gjendja E Përdorur

Fjalet Kyçe:

pajisje