Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Shiten Kompjutera per Call Center

3 vjet më parë   Elektronika   Tirana   137 views Reference: 153

Vendndodhja: Tirana

Çmimi: Na Kontaktoni I negociueshëm


Shiten Kompjutera te kompletuar per call center ideal per Forex
8 sete kompjuterash me Parametra si me poshte:
4gb Ram
250/160 GB HDD
Procesor Cori2Duo,Dual Core
Monitor 19.
Kufje Call Centeri profesionale te reja.
Maus tastier dhe te gjithe kabllot e nevojshm te perfshir ne cmim.
Cmimi 120 Euro per cope.
2 Sete kpmpiuterash me parametra si me poshte:
6GB Ram
320GB HDD
Procesor Cori I3 G2
me dy monitore 22 inch led
Maus tastier dhe te gjithe kabllot e nevojshm te perfshir ne cmim.
Cmimi 180 Euro per cope.
Fofroj dhe switch te ndrryshem dhe infranstrukturen e nevojshme per Call Center ose zyra.
Ju garantojm se kompjuterat ka Super performanc.

Cmimi i diskutueshem po ti merrni te gjithe.

Detaje shtese

Markë elektronike
Other