Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

PC DESKTOP 12 RAM,1 TB,3.3 GHZ,i5, 24' SCREEN

2 vjet më parë   Elektronika   Durrës   99 views Reference: 170

Vendndodhja: Durrës

Çmimi: 270 €


PC FUJITSU ESPRIMO E7009
12 GIGA RAM
1000 GIGA HARDISK
3.3 GHZ
KARTE GRAFIKE TE DEDIKUAR
AMD 8490 1GB 900 mhz DDR3 14.4 GB/s
12 PORTA USB
INTELCORE i5 DDR3
DVD PLAYER
GJENDJA 10/10
(kasa slim fit)
+
MONITOR SAMSUNG 24 inch
EKRAN SAMSUNG 24 INCH,FULL HD I RROTULLUESHEM 360 GRADE
Response time 5 Ms
60 HERZ
VGA ,DVI,DISPLAY PORT
MAUS + TASTIERE ( suport me dy shkalle per pjerresine)
GJENDJA 10/10
🌟🌟🌟KOMPJUTER ME PERFORMANCE TE LARTE DHE IDEAL PER BIZNESE APO PERDORIM VETJAK🌟🌟🌟
SHIKONI FOTOT PER SPECIFIKAT!

🌟SHITEN EDHE TE NDARE MONITOR OSE NJESI🌟

🔵POSTA FALAS NE TE GJITHE SHQIPERINE!🔵

🛑PER CDO INFORMACION KONTAKTONI NE CEL/WHATSAPP +355685079079

Detaje shtese

Modeli
fujitsu