Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Dhomë gjumi rrethore me telekomandë

3 vjet më parë   Mobilje & Pajisje   Tirana   83 views Reference: 168

Vendndodhja: Tirana

Çmimi: 1 000 €


Shitet dhomë gjumi shumë moderne komode dhe krejt e veçantë me krevat rrumbullak që rrotullohet me telekomandë. Ngjyrë vishnje. Dhoma ka një kokë krevati ovale me vend të.posaçem për tv dhe tre dhoma frigoriferike të inkorporuara. Paisur me ndiçim anësor. Po ashtu edhe një mobilje me sirtarë shumë praktike me pasqyrë. Në çmim edhe dysheku dhe mbulesa e krevatit në madhësinë e tij. Vlera reale shumë më e lartë se çmimi që shitet. Çmimi i shitjes 1000 Euro.

Fjalet Kyçe:

dhome dhomegjumi