Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Tavoline bashke me 6 karrike per zyre ose shtepi

3 vjet më parë   Mobilje & Pajisje   Durrës   189 views Reference: 125

Vendndodhja: Durrës

Çmimi: 630 € I negociueshëm


Tavoline bashke me 6 karrike per zyre ose shtepi, te punuara me enje dru special italian, dhe karrike moderne, cmimi 630 Euro te gjitha

Detaje shtese

Gjendja
E Re