Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

SHERBEJME GJELA DHE PULA

2 vjet më parë   Kafshë & kafshë shtëpiake   Lezhë   104 views Reference: 179

Vendndodhja: Lezhë

Çmimi: Falas


Shesim Gjela dhe Pula fshati te rritura me miell misri dhe jonxh, jane cilesi shume e mire
0692872012.

Fjalet Kyçe:

pula gjela bio