Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

OKAZION Makine per vendosjen e cmimeve Individ privat

6 muaj më parë   Elektronika   Tirana   112 views

-- €

  • okazion-makine-per-vendosjen-e-cmimeve-big-0
  • okazion-makine-per-vendosjen-e-cmimeve-big-1
Vendndodhja: Tirana
Çmimi: -- €

Makine per te vendosur etiketat e cmimeve

Mund te perdoret per dyqane te ndryshme si: Dyqane rrobash, ushqimore, etj.
Shume e lehte dhe praktike.
Kjo paisje ju duhet per biznesin tuaj

1 200 LEK