Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Sherbime fizioterapi, infermieri ne shtepi! Individ privat

7 muaj më parë   Shërbime   Tirana   234 views

30 €

  • sherbime-fizioterapi-infermieri-ne-shtepi-big-0
Vendndodhja: Tirana
Çmimi: 30 €

Ofrojme sherbime infermieri dhe fizioterapi ne shtepi!
Dhe per personat Covid dhe Post Covid
Cel: +355698656322