Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Tigër Pellushi Individ privat

6 muaj më parë   Mobilje & Pajisje   Durrës   110 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 150 € I negociueshëm

Tigër Pellushi.
-Gjatësia: 170 cm (përfshirë bishtin)
-Lartësia: 60 cm
I përshtatshëm për zbukurim, dhe për dhuratë.
Çmim i diskutueshëm!

Detaje shtese

Gjendja E Re

Fjalet Kyçe:

tigër pellush