Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Thikë Ushtarake Victorinox (Mbijetese) Individ privat

6 muaj më parë   Mobilje & Pajisje   Durrës   104 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 15 €

Thikë Ushtarake Multifunksionale Victorinox (Swiss Army Knife)

Përmajtja: , thikë e madhe/vogël, sharrë druri, , hapëse birre, hapëse vere, hapëse konservash, kaçavidë kryq, kaçavidë sharrë, kaçavidë e vogël petë, shpues për qepës thasësh, mantel, piskatore, kruajtëse dhëmbësh, limë për thonjtë, pinca, gërshërë, lupë zmadhuese (edhe për të ndezur zjarr).

E përshtatshme për plazh, kampingje dhe hiking.
Posta nëpër rrethe: +300 ALL

Detaje shtese

Gjendja E Përdorur