Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Thikë Ushtarake Multifunksionale Askari (Mbijetese) Individ privat

6 muaj më parë   Mobilje & Pajisje   Durrës   99 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 10 €

Thikë Ushtarake Multifunksionale Askari (e përdorur)

-Përmajtja: thikë, hapëse birre, hapëse vere, hapëse konservash, sharrë, kaçavidë kryq, kaçavidë sharrë, shpues për thasë, limë për thonjtë, gërshërë, varëse çelësash.
-Sasia: 1 copë

E përshtatshme për peshkim, plazh, kampingje dhe hiking.
Posta nëpër rrethe: +300 ALL

Detaje shtese

Gjendja E Përdorur