Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Thikë Ushtarake (Mbijetese) Individ privat

6 muaj më parë   Mobilje & Pajisje   Durrës   141 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 5 €

Thikë Ushtarake Multifunksionale (Mbijetese)

-Përmajtja: thikë, hapëse birre, hapëse vere, hapëse konservash, kaçavidë kryq, limë për thonjtë, gërshërë, varëse çelësash.
-Sasia: 3 copë

E përshtatshme për plazh, kampingje dhe hiking.
Posta nëpër rrethe: +300 ALL

Detaje shtese

Gjendja E Re