Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Thikë Ushtarake (Mbijetese) Individ privat

6 muaj më parë   Mobilje & Pajisje   Durrës   114 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 17 €

Thikë Ushtarake (Mbijetese)
Përmajtja: elektrik, thikë, sharrë, hapëse birre, hapëse vere, shpues për qepës thasësh, mantel, lugë, pirun, kllëf nejloni.
Elektriku: 3 bateri x 1.5 V (Numër G1)
E përshtatshme për plazh, kampingje dhe hiking.
Posta nëpër rrethe: +300 ALL

Detaje shtese

Gjendja E Re