Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Shitet toke ne Ballsh / Mallakaster

2 vjet më parë   Vendbanime   Ballsh   88 views Reference: 189

Vendndodhja: Ballsh

Çmimi: 85 000 €


Shitet 5000 m2 toke ne Ballsh /Mallakaster e perbere ne 2000 m2 toke trua dhe 3000 m2 toke bujqesore. Ne perberje ka peme frutore si dhe nje banese 1 + 1 te viteve 90'
Cmimi 85000 euro

tel: +355673349999

Detaje shtese

Madhësia
5000
Dhoma
1