Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Sherbime fizioterapi, infermieri ne shtepi!

11 muaj më parë   Shërbime   Tirana   148 views Reference: 174

Vendndodhja: Tirana

Çmimi: 30 €


Ofrojme sherbime infermieri dhe fizioterapi ne shtepi!
Dhe per personat Covid dhe Post Covid
Cel: +355698656322