5 Shitet toke ne Arapaj

40 000 €

  Ruaj
2 Fabrike mielli
Fabrike mielli
I   30 maj 2021 7:15 pd   Vendbanime  »  Prona Komerciale për Shitje   Tirana - 30.92km

7 000 €

  Ruaj
1 OKAZION TOKE NE VORE 7000M2

385 000 €

  Ruaj

Keni ndonjë gjë për të shitur ose dhene me qira?

Shisni produktet dhe shërbimet tuaja në internet FALAS. Eshtë më lehtë sesa mendoni!
Fillo Tani!