2 Shitet kompjuter Imac

700 €

  Ruaj
3 Cip & Lojra ne Ps4 7.55
Cip & Lojra ne Ps4 7.55
I   23 maj 2021 7:38 md   Elektronika  »  Lojëra Kompjuterike   Durrës - 30.92km

4 €

  Ruaj
6 Radio Portabël Kaide
Radio Portabël Kaide
I   30 pri 2021 8:32 pd   Elektronika  »  Audio & Music Pajisjet   Durrës - 30.92km

15 €

  Ruaj
7 Radio Portabël Sunny
Radio Portabël Sunny
I   30 pri 2021 8:27 pd   Elektronika  »  Audio & Music Pajisjet   Durrës - 30.92km

15 €

  Ruaj
8 Radio Portabël Pulsation

15 €

  Ruaj
5 USB Wi-Fi (600 Mbps)

20 €

  Ruaj
5 Monitor Fujitsu 19' Inch
Monitor Fujitsu 19' Inch
I   21 pri 2021 6:48 pd   Elektronika  »  Monitorë Kompjuteri   Durrës - 30.92km

45 €

  Ruaj
6 Kompjuter Dore Pop Station

10 €

  Ruaj

Keni ndonjë gjë për të shitur ose dhene me qira?

Shisni produktet dhe shërbimet tuaja në internet FALAS. Eshtë më lehtë sesa mendoni!
Fillo Tani!