Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Radio Portabël Pulsation Individ privat

5 muaj më parë   Elektronika   Durrës   183 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 15 €

Radio Portabël Pulsation


-Radion dore e markës Pulsation
-Kategoria vintage
-Bandat: AM/FM
-Kontroll volumi
-Antenë FM teleskopike
-Dorezë për qëllim mbajtje
-Bateri: 2 copë x 1.5 volt (masa AA)
-Gjëndja: E RE (në gjëndje pune)

E përshtatshme për plazh, kampingje, ambjente pune, dekorime dhe ekspozime nëpër bare/restorante!
Posta nëpër rrethe: +300 ALL. NUK KA KTHIME!

Detaje shtese

Modeli Radio Pulsation KW-8068
Markë elektronike Other