Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Radio Portabël Kaide Individ privat

5 muaj më parë   Elektronika   Durrës   121 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 15 €

Radio Portabël Kaide

-Radion dore e markës Kaide

-Kategoria vintage

-Bandat: AM/FM

-Kontroll volumi

-Antenë FM teleskopike

-Dorezë për qëllim mbajtje

-Bateri: 2 copë x 1.5 volt (masa AAA)

-Gjëndja: E RE (në gjëndje pune)

E përshtatshme për plazh, kampingje, ambjente pune, dekorime dhe ekspozime nëpër bare/restorante!

Posta nëpër rrethe: +300 ALL. NUK KA KTHIME!

Detaje shtese

Modeli Radio Kaide KK-222
Markë elektronike Other