Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Orient Individ privat

6 muaj më parë   Veshje & Aksesore   Durrës   100 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 15 €

Orë Orient quartz classic (Imitim)
-Orë serioze për meshkuj dhe e përshtatshme me veshje kryesisht formale.

Posta nëpër rrethe: +300 ALL. NUK KA KTHIME!

Detaje shtese

Gjendja E Re