Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Orë Dore për Meshkuj Individ privat

6 muaj më parë   Veshje & Aksesore   Durrës   108 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 25 €

Orë dore për meshkuj

-Mekanizmi: quartz
-Rrip lëkure ngjyrë i zi
-Kasë dhe kapëse metalike
Posta nëpër rrethe: +300 ALL. NUK KA KTHIME!

Detaje shtese

Gjendja E Re