Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Mulli Dore për Kafe Individ privat

6 muaj më parë   Mobilje & Pajisje   Durrës   124 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 25 €

Mulli dore për kafe i hershëm

-Kategoria vintage
-Lartësia: 24 CM
-Gjerësia: 4.5 CM
-Shumë i pastruar
-Sasia: 2 copë

Preferohen kryesisht për dekorime dhe ekspozime nëpër bare/restorante!
Posta nëpër rrethe: +300ALL

Detaje shtese

Gjendja E Përdorur