Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Farril (Model Casio A-159) Individ privat

6 muaj më parë   Veshje & Aksesore   Durrës   129 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 20 €

Orë Farril uniseks (Model Casio A-159), ngjyrë floriri.

Specifikat: Kohë / alarm / kronometër/ dritë LED / sinjal akustik çdo orë fikse.

Orë cilësore dhe përshtatshme me çdo lloj veshje!

Posta nëpër rrethe: +300 ALL. NUK KA KTHIME!