Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Casio STB-1000 (Sport) Individ privat

5 muaj më parë   Veshje & Aksesore   Durrës   142 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 300 €

Orë Casio STB-1000 (Sport)

-Funksioni: smart watch (aplikacion nga APP Store)
-Stopwatch
-Music player
-Vibracion (dridhje)
-100 metra kundra ujit
-Lidhje me celularin
-Wireless: Bluetooth 4.0 me teknologji të ulët harxhimi
-Paralajmërues për bateri të ulët
-Fikje automatike nga Mobile Link pas një kohe të caktuar për të kursyer energji
-Të dhënat e fitnesit të stërvitjes, Walkmeter, Cyclemeter, Music Player, etj.
-Njoftime për përkujtues kalendari, E-Mail, telefonata hyrëse, mesazhe
-Mënyra e njoftimeve: tingull ose dridhje
-Kronometër (deri në 120 memorie)
-Kohë llogaritës (Countdown Timer)
-Bateri 2-vjeçare (masa 2032), e lidhur me telefonin mban rreth 12 orë në ditë
-Kalendar / 5 alarme ditore ose individuale / alarmi i 5-stë me funksion snoozing (përgjumje) / sinjal akustik çdo orë fikse
-Dritë LED me nuancë bojëqielli (super ndriçim dhe me shkëlqim të pasëm)
-Ndezës drite automatike, kohëzgjatja e zgjedhjes së ndriçimit: 1.5 ose 3.0 sekonda
-Oraret 100 kryeqyteteve në botë
-Kasë rezine / xham akrilik / rrip silikoni / kapëse çeliku
-Saktësia +/- 30 sec/muaj
-Format 12/24 orësh
-Pesha totale rreth 55 gram


E përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe sport! Posta nëpër rrethe: +300 ALL. NUK KA KTHIME!

Klikoni linkun për të parë orën në YouTube:

Detaje shtese

Gjendja E Re