Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Casio Data Bank Individ privat

5 muaj më parë   Veshje & Aksesore   Durrës   144 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 67 €

Orë uniseks Casio DB-380G-1D japoneze.

-Ngjyrë gold (me shkëlqim)
-Data Bank shumë-gjuhësh
-Kategoria vintage (e rinovuar)
-Stopwatch
-Kronometër
-Format 12/24 orësh
-100 metra kundra ujit
-Saktësia +/- 30 sec/muaj
-Dritë LED ngjyrë jeshile
-Bateri 3-vjeçare (masa CR 1616)
-Pesha totale rreth 48.2 gram
-Oraret e kryeqyteteve në botë
-Kalendar / 5 alarme ditore / zile çdo orë fiks
-Kasë rezine ngjyrë gold / xham rezine / zinxhir metalik llamarine / kapëse me regjistrim
-Gjuhët: Anglisht, Portugalisht, Spanjisht, Frëngjisht, Hollandeze, Daneze, Gjermane, Italiane, Suedeze, Polonisht, Rumanisht, Turqisht, Rusisht (13 në total).
-Kapaciteti i memories: deri në 30 numra, me nga 8 karaktere për secilin emër dhe deri në 15 shifra për secilin numër të regjistruar

E përshtatshme me çdo lloj veshje!
Posta nëpër rrethe: +300 AL. NUK KA KTHIME!

Detaje shtese

Gjendja E Re