Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Casio CPA-100 Individ privat

5 muaj më parë   Veshje & Aksesore   Durrës   143 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 60 €

Orë Casio CPA-100 1AV

-Kasë, rrip dhe xham prej rezine
-Kohët e Namazeve / kalendar / 5 alarme ditore individuale / sinjal akustik çdo orë fikse
-Kronometër
-Bateri 10-vjeçare
-100 metra kundra ujit
-Stopwatch
-Dritë LED
-Hartë botërore për oraret e kryeqyteteve në botë
-Saktësia +/- 30 sec/muaj
-Format 12/24 orësh
-Pesha totale rreth 63 gram
-Kalendar hënor dhe diellor (Hixhri & Gregorian)

Është ora më e mirë Islamike. E përshtatshme me çdo lloj veshje!

Posta nëpër rrethe: +300 ALL. NUK KA KTHIME!

Detaje shtese

Gjendja E Përdorur