Hyni për qasje më të shpejtë në ofertat më të mira. Kliko këtu nëse nuk keni llogari.

Casio AE-1300 Individ privat

5 muaj më parë   Veshje & Aksesore   Durrës   145 views
Vendndodhja: Durrës
Çmimi: 50 €

Orë Casio AE-1300WH-1AVEF

-Kronometër
-Stopwatch
-Bateri 10-vjeçare
-Dritë LED (dopjo)
-100 metra kundra ujit
-Kohëmatës (countdown timer)
-Kalendar / 5 alarme ditore / zile çdo orë fiks
-Aktivizim/ç’aktivizim i tingullit të butonave
-Oraret e 29 kryeqyteteve në botë
-Funksion arbitrimi për llogaritjen e kohës së rregullt dhe asaj shtesë
-9 kohëmatës të paravendosur (deri në 45 min, me përsëritje)
-Kasë rezine / xham akrilik / rrip ushtarak nejloni
-Saktësia +/- 30 sec/muaj
-Format 12/24 orësh
-Kategoria vintage (e rinovuar)
-Pesha totale rreth 39 gram

E përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe sport! Posta nëpër rrethe: +300 ALL. NUK KA KTHIME!

Detaje shtese

Gjendja E Përdorur